Pages

Thursday 14 October 2010

Ο έξυπνος τρόπος να ζητήσετε έξτρα βοήθεια απο τους δικούς σας!!!


Καλημέρα mother,

Σε προειδοποιώ ότι το e-mail eίναι κάπως μεγάλο.. Ούτε assignment πανεπιστημίου να ήταν..χεχε.. οπότε αν δέν έχεις ώρα τύπωσε το να το πάρεις μαζί σου. Ελπίζω όμως να σε πετυχαίνω πρωί που έχεις παραγγείλει το νέσκαφε σου και έχεις λίγη ώρα πριν αρχίσεις να κάνεις τα τηλεφωνήματα σου, τα meetings σου κ.τ.λ Trust me.. this e-mail will make your day!!!

Καταρχάς δε θυμάμε να μιλήσαμε για τη πρώτη μου μέρα στο πανεπιστήμιο! Ενθουσιάστηκα, η καθηγήτρια μου (γιατί κάθε μέρα που θα πηγαίνω uni έχουμε απο τις 9-16:00 ένα μάθημα με ένα καθηγητή) ήτανε καταπληκτική! Ήτανε πολύ interactive, το μάθημα, συνεχώς discussions (τα οποία περιττό να σου πώ ότι ήμουν ενεργό μέλος, μίλησα για την VISA card στην αρχή, και όποτε με ανάφερνε έλεγε "oh yes, the VISA girl" , ευτυχώς που είμαι δηλαδή και η μοναδική ελληνόφωνη στο course μου.. Χεχε ( είπα να στο πω για να σε κάνω να cheer up)

Στο lunch break έδεσα με 3 συμφοιτήτριες μου που αναλάβαμε και case study meta. Η μία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ολλανδία αλλα είναι τουρκάλλα, μια απο την Κολομβία και μια απο την Καλιφόρνια ( με τις οποίες τρείς μιλούσαμε και ισπανικά μετα.. οπότε τελικά βοήθησαν τα επιμορφωτικά ισπανικών και το ταξίδι μου το καλοκαίρι). Η ομάδα μας έκανε και θραύση (περιττό να στο πώ..). Γενικά έκανα αρκετές γνωριμίες απο τη σχολή μου, οπότε hopefully, δε θα περάσω μόνη μου τη πρωτοχρονιά!

Η ζωή στο Λονδίνο ωραία.. Ευτυχώς που είμαι και λίγο "αναίσθητη" όσο αφορά τον καιρό!χεχε!! Το μόνο, έχει τόσα χρόνια στην αγγλία, λέω να αγοράσω γάντια αλλά δε βρήκα ακόμα, πρέπει όμως γιατί όταν κρυώσει, δε θα τα νοιώθω,(οπότε λίγο πριν έρθετε, ρώτα με εαν κατάφερα να αγοράσω και εάν όχι κάντε μου δώρω χριστουγέννων ένα ζευγάρι γάντια.. χεχε) Και μόνη δηλαδή, κάμνω τα φαγητά μου (χεχε.. μαγειρεύω κανονικά φαγια κ τα πέρνω μαζί μου), και πηγαίνω σε καφετερίες, με τα νόουτς μου, εχει πολλά ωραία μέρη.. Αλλά εντάξει, δεν πολυνοιώθω και ο εαυτός μου να είμαι μόνη μου χωρίς να μιλώ και να κάμνω την σοφιστικέ κοπελλα, αλλά δεν παραπονιέμαι, έχει την καλή του πλευρά!! Το Λονδίνο θέλει γενικά παρέα για να ποσκολιέσε! Ήρθε και ο Κωνσταντίνος(ο συγκάτοικος), χεχε, και έχει πολύ χάζη στο σπίτι! Φέραμε και τα υπόλοιπα πράγματα.. Τελειοποιήθηκε και το σπίτι, χαλιά, επαγγελματική hoover, decor σπιτιού όλα fix(plus όλα τα άλλα που ανέφερα, πιατικά, κουζινικά, ηλεκτρικές συσκευές, γριλιέρα κ.τ.΄λ), νοιώθω κομπλέ, όπος τότε στο Νόττινχαμ με το σπίτι.. Νομίζω όλα μαζί κάνουν την εντελός τέλεια συγκατοίκηση (φτού..φτού..φτού)!

Εγώ νοιώθω πως δεν κάνω και τίποτε, επειδή ακόμη να αρχίσω τις εργασίες μου! Πεθύμησα και λίγο να ξυπνώ να πηγαίνω δουλειά.. Σκέφτηκα και για να γυρέψω δουλειά στο Λονδίνο, αλλα είπα πρώτο semester να αφοσοιωθώ στον στόχο μου!2 στόχους δηλαδή.. Ένας είναι να πάω καλά στο πτυχίο και ο άλλος είναι το γυμναστήριο! Νομίζω είναι ότι πρέπει το γυμναστήριο δίπλα, ακολουθώ πρόγραμμα, πάω τα προγράμματα μου.. γενικά προετοιμάζομαι για το καλοκαίρι(χεχε..)! Ελπίζω να συνεχίσω έτσι, έκανα ένα κορμί.. αλλά πρέπει να χάσω κανένα κιλό.. έβαλα στόχο μέχρι τα xmas για τρία, ο προσωπικός μου γυμναστής πιστεύει πως θα χάσω αρκετά μέχρι τότε.. ΑΑΑΑΑ ναι.. με πήραν οι αϋπνίες μου όπως παλιά! Είδες.. αν μα το στρώμα δεν είναι GEVOREST!! Πήρα και χάπια απο το boots αλλά δε τα ήπια.. Διαβάζω βιβλία τη νύχτα, προχθές έπρεπε να διαβάσω 170 (ναι ακριβώς.. εγώ που ούτε 30 δε μπορούσα να διαβάσω) για να καταφέρω να κοιμηθώ. Τουλάχιστω ξέρω πότε να διαβάζω τα ένα σωρό joyrnals και τα βιβλία ( τα 300-500σελιδα βιβλία) της σχολής μου. Πριν κοιμηθώ για να είναι 2 σε 1! και διάβασμα και ύπνος μαζί!

Kαι εδώ έρχετε το επόμενο θέμα του discussion!
Τα βιβλία μου είναι:
-----------------------------
- Marketing Communications book: £38.90
- Marketing Management by Philip Kotler: £45
- Consumer behaviour book:A European Perspective, R.Solomon - £45.69


Και επειδή νομίζω ξέρεις πως η δίδυμη κόρη σου(με το δίδυμη, αναφέρομαι στο ζώδιο) δεν είναι σπάταλη σου αναφέρω πάρακατω το financial statement μου απο τη πρώτη μέρα:

[..]

Δε παραπονιέμαι, κοντρολάρω τα λεφτά μου... Μόνο που τα υπολοιπα expenses δεν τα υπολόγισα:
[..]

Έχω μαζί με τα λεφτά του deposit μου (απο το Νόττινγχαμ) £££.. που περνώ μέχρι το τέλος του Οκτώβρη.. Αλλά θέλω να αγοράσω τα βιβλία μου απο πρίν γιατί δεν αντέχω άλλο χωρίς να μπώ εντελώς στο πετσί του ρόλου μου. (εντωμεταξύ, εμπήκα πολά στο φοιτητικό πνεύμα.. λέω να αρχίσω απο τώρα την έρευνα για τη πτυχιακή μου.. πρέπει να κάμει θραύση...)! Οπότε ήθελα να ρωτήσω αν τις $$ μπορείτε να τις πιστώσετε στο λογαριασμό μου(?!?), θα αγοράσω το ένα βιβλίο άυριο για να διαβάσω αρκετό μέχρι τη Τετάρτη που έχω μάθημα!

Συγνώμη για το μεγάαααααλο μου e-mail, έκανα μπάνιο, και κάθησα στο λάπτοπ μου και ήθελα να μοιραστώ τα νέα μου με τη καλύτερη mother του κόσμου! και by the way.. Kάντ γουέϊτ να περάσουμε τα χριστούγεννα τουκέδερ, όλμοουστ όλ δε φάμιλη ίν λόντον.. Πέστε μου μου ένα περίπου τι θέλετε να κάνετε (εννοώ εστιατόρια, εξορμήσεις, ψώνια κ.τ.λ και ένα περίπου τι περιμένετε για τη μέρα των χριστουγέννων για να τα προγραμματίσω(εντάξει.. είμαι και δίδυμος, θα κάνουμε και spontaneous πράγματα, αλλά να βρω και κάτι ΓΟΥΑΟΟΥΥΥ να κλείσω για τα XMAS)

P.S: "Βασικά" δε ξέρω εάν το πρόσεξες αλλά πήρα τη συμβουλή σου και έκανα eliminate τη λέξη "βασικά"! Have a nice day mother xx

2 comments:

Phivos Nicolaides said...

Πολύ όμορφη η φωτογραφία αυτή. Καλά Χριστούγεννα.

Νεφελη Ρηγα said...

Μου αρέσει ο αφηγηματικός τρόπος που γράφεις, με προδιαθέτει και για παρακάτω.!
Καλο απογευμα.